Acord FEAPS- Telefònica

Publicidad

Telefònica Espanya i la Confederació Espanyola d’Organitzacions en favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEAPS) presentaren fa uns dies un acord de col·laboració pel qual es comprometen a desenvolupar projectes, programes i ofertes comercials per a millorar l’accessibilitat de la comunicació mòbil a les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies

Fruit del conveni, Telefònica llança la prera promoció específica per a persones amb discapacitat intel·lectual, vàlida per a la modalitat de contracte des del 7 març fins al 30 de juny, que consisteix en una bonificació al contractar i adquirir un terminal ‘movistar fàcil’ Nokia 6103. 

Movistar ha triat aquest telèfon pel seu ergonomía i funcionalitats, basades en les últes tecnologies com la connexió per bluetooth, ja que poden ser de gran ajuda a aquest col·lectiu. A més, disposa d’un menú intuïtiu que permet accedir a totes les funcions de forma senzilla i ràpida, sense renunciar al disseny modern ni als accessoris més atractius càmera de fotos. D’aquesta forma, qualsevol persona pertanyent a l’esmentat col·lectiu podrà adquirir un ‘movistar fàcil’ per només 25€ i beneficiarse d’un descompte en la factura de fins a un 50 per cent, amb un topall de bonificació de 30€ per mes a partir del consum mín que tingui estipulat el client. 

L’accés a l’oferta serà només a través d’un Centre de Relació amb el Client especialment habilitat per movistar per a aquesta campanya, atès per un operador capaç de tramitar l’oferta comercial, ja sigui un alta nova, una migració de targeta a contracte, una tabilidad d’altra operadora a movistar o una petició a través del programa de punts. 

Aquest acord suposa un pas endavant i contribueix a dotar de continguts al Pla Integral Telefònica Accessible, presentat pel president de Telefònica, César Alierta, el passat mes de juny. Aquest pla desplega accions de tot tipus a favor de la igualtat d’otunitats de les persones amb discapacitat, que seran desenvolupades per les diferents unitats de negoci i empreses de Telefònica. 

Telefònica es converteix en la prera operadora que llança una oferta comercial exclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, i FEAPS serà la seva associació de referència en tot el concent a aquest àmbit. 

Ambdues entitats col·laboraran per a acostar a les persones amb discapacitat intel·lectual els serveis mòbils de veu i dades, i potenciar les possibilitats que els oferix la telefonia mòbil per a aconseguir més autonomia i integració. 

En l’acte de presentació de l’acord, van intervenir Paulino Azúa, director de FEAPS; Alberto Andreu, director de Reputació, Marca i Responsabilitat Corativa, de Telefònica S. a., així com Rafael de Sádaba, director de Relacions Sectorials i Projecció Social i Carlos de Torres, director de Col·lectius Especials, ambdós de Telefònica Espanya. 

FEAPS, Confederació Espanyola en favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual està integrada per un conjunt d’organitzacions que treballen per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. És una organització de famílies que defensa els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, que parteix serveis i és agent de canvi social.

Publicidad
Publicidad
Salir de la versión móvil