En la Tierra a viernes, octubre 4, 2024

Jaume Sastre compareix al jutjat per la denúncia de Pedro J. Ramírez

J.M.S. Manacor. Jaume Sastre, dirigent del Lobby per la Independència, acudí dijous passat a declarar al Jutjat de prera instància número 2 de Manacor per la denúncia per presumptes coaccions presentada per Pedro J. Ramírez.

El director del diari El Mundo presentà la denúncia després que el Lobby fes el mateix amb la piscina de Ramírez, que està situada davant del mar a la Costa dels Pins (Son Servera) pedint el dret de pas. Ramírez acusa Sastre de coaccions, i argumenta que el tema de la piscina té com a únic objectiu canviar la línia editorial d‘El Mundo.

 

 

En personarse davant la jutgessa en qualitat d’putat, Sastre va saber que l’advocada de Ramírez havia afegit al sumari l’entrevista que li féu Margalida Capellà a les planes d’Últa Hora el passat 11 de setembre; retalls de revistes, i una sèrie de documents de la plana web www.lobbyperlaindependencia.org. El misser de Sastre demanà la no acceptació d’aquests documents o ajornar la declaració fins que els pogués estudiar. La jutgessa posposà la declaració fins a desembre.

 

 

A les tes del jutjat, Sastre digué que Ramírez ata documents de la pàgina web del Lobby «que res no tenen a veure amb la seva piscina» amb la intenció «d’evitar que es parli de com s’ha donat la llicència i de per què no respecta la concessió per a ús de carácter  general, públic i gratuït». Segons el dirigent del Lobby, Ramírez vol convertir el cas «en un procés a l’independentisme i a una manera de pensar».

 

NOTICIAS RELACIONADAS

Relacionados Posts

Premiados de la XX edición de 'Los mejores de PR'

Noticias recientes

Newsletter
Logo prnoticias

Suscríbete a nuestro newsletter!

Recibirás nuestro boletín de noticias y contenido exclusivo.