En la Tierra a lunes, 20 mayo, 2024

Congrés Penitenciari Internacional

Més de 700 professionals de 25 països assistiran al Congrés Penitenciari Internacional de Barcelona.

Més de 700 professionals en representació de 25 països assistiran al Congrés Penitenciari Internacional de Barcelona. Aquest Congrés l’organitza pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia juntament amb la Direcció General d’Institucions Penitenciàries del Ministeri de l’Interior en col·laboració amb el Consell d’Europa.


La temàtica entorn a la qual girarà el Congrès és “La funció social de la política penitenciària” i abordarà diferents aspectes com La lluita contra la crinalitat a Europa: els drets fonamentals com a arma; Presó, funció social i comunitat; La tutela dels drets dels interns; Les noves regles penitenciàries europees; Claus per promoure la reinserció dels interns; L’execució penitenciària en una societat canviant: cap a un nou model, i Valors i codi deontològic dels treballadors penitenciaris.


Entre els diversos ponents que es donaran cita en aquest multitudinari congrés, destaquen: Dr. Andrew Coyle, antic director del Centre Internacional per a Estudis Penitenciaris del King’s College de la Universitat de Londres (Regne Unit); Dr. Frieder Dunkel, catedràtic de crinologia de la Universitat de Greifwald (Alemanya); Dr. Pierre Tournier, antic membre del Consell Científic Crinològic del Consell d’Europa i director d’Investigació del Centre d’Història Social del Segle XX de la Universitat de París (França); Norman Bishop, expert de reconegut prestigi en la millora de les condicions de vida a les presons i membre de diversos comitès del Consell d’Europa (Regne Unit), o Dirk Van Zyl Smit, professor de la Universitat de Ciutat del Cap (Sudàfrica) i expert científic assessor de cooperació penològica del Consell d’Europa, que pronunciarà la conferència “Les noves regles penitenciàries europees”, aprovades pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa l’11 de gener de 2006.


Els vinticinc països que es trobaran al Congrés Penitenciari Internacional seran Alemanya, Bèlgica, Bolívia, Canadà, Xina, Dinamarca, Espanya, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Geòrgia, Hongria, Holanda, Irlanda, Itàlia, Letònia, Perú, Portugal, Regne Unit, República Dominicana, Sèrbia i Montenegro, Sudàfrica, Suècia, Suïssa i Veneçuela.

Per a més informació podeu adreçarvos a http://penitenciari.meetingcongress.com/cat/home.php

 

NOTICIAS RELACIONADAS

Relacionados Posts

Premiados de la XX edición de 'Los mejores de PR'

Noticias recientes

Newsletter
Logo prnoticias

Suscríbete a nuestro newsletter!

Recibirás nuestro boletín de noticias y contenido exclusivo.