En la Tierra a sábado, septiembre 21, 2024

Pérez Tremps torna a l’actualitat

El ple del Tribunal Constitucional va acordar donar trasllat a les parts, perquè formulin al·legacions, del recurs de súplica en el qual Govern català sol·licita que es reconsideri la recusació del magistrat Pablo Pérez Tremps, el que li permetria debatre i dictaminar sobre l’Estatut català.

Segons van informar fonts de l’Alt Tribunal, la decisió va ser adoptada amb l’oposició del magistrat Jorge Rodríguez Zapata, ponent de l’acte en el qual es va admetre la recusació de Pérez Tremps i que en la deliberació d’ahir es va declarar partidari de rebutjar "ad line"  el recurs de súplica interposat per la Generalitat.

En aquest sentit, Rodríguez Zapata va remetre una carta a la presidenta del Constitucional, María Emilia Casas, per a deixar constància que la seva postura personal "ha estat contrària a l’obertura del tràmit d’audiència que s’ha acordat en el dia d’avui en relació amb el recurs de súplica" interposat pel govern de la Generalitat. El magistrat demana en la missiva que la seva postura també sigui notificada a les parts personades en el procés.

NOTICIAS RELACIONADAS

Relacionados Posts

Premiados de la XX edición de 'Los mejores de PR'

Noticias recientes

Newsletter
Logo prnoticias

Suscríbete a nuestro newsletter!

Recibirás nuestro boletín de noticias y contenido exclusivo.