En la Tierra a martes, 21 mayo, 2024

No hi ha acord en els drets del futbol

PRNOTICIAS.El armistici de Sogecable i Mediapro ha durat només un parell d’hores, el temps que l’empresa de PRISA ha trigat a elaborar el comunicat que desautoritza al director general de AVS Daniel Margalef cessat oficiosament el 7 de setembre.

PRNOTICIAS.El armisticio de Sogecable i Mediapro ha durat només un parell d’hores, el temps que l’empresa de PRISA ha trigat  a elaborar el comunicat que desautoritza al director general de AVS Daniel Margalef, qui hauria remès a prera hora de la tarda una carta demanant l’acord amb la poductora i la Lliga.

Quan tots pensàvem que es tornava al model d’explotació de l’any anterior, Sogecable ha anunciat que no hi ha cap acord mentre Mediapro no pagui els 58 ME que li deu. AVS exigirà responsabilitats a Margalef i als ‘inductores de la seva actuació’. El comunicat de Sogecable indiquen que AVS no ha fet cap proposta ‘per a recuperar l’estabilitat en l’explotació existent amb anterioritat a l’inici de la present temada’. La carta remesa pel Ssr. Margalef (que certificava el suposat acord per a tornar al sistema d’explotació de l’any passat) manca de tota legititat. El Sr. Margalef manca de facultats per a efectuar una proposta de tal naturalesa, no només perquè no té poders per a això, sinó a més perquè contravé un acord adoptat pel consell d’Administració de AVS el 4 de maig de 2007. El Consell d’Administració desautoritza expressament l’actuació il·legíta del Sr. Margalef’.

I continuen assenyalant que no obstant això l’anterior, ‘el desig de AVS de complir estrictament les seves obligacions contractuals ha estat sempre present en totes les seves comunicacions. En conseqüència, AVS reitera la comunicació remesa a Mediapro el 17 d’agost passat, en la qual li instava a donar ple complent a l’acord de 24 de juliol de 2006, i en aquest sentit que procedís al pagament de totes les sumes pendents que llavors ascendien a 58 ME i que al dia de la data ascendeixen a 70 ME, que atés la documentació contractual dels clubs València, Vilareal, Llevant i Sevilla, subscrits per Mediapro amb posterioritat a l’acord de 24 de juliol de 2006 i que atés els drets audiovisuals dels clubs de futbol contractats en vulneració de l’estipulació 5ª de l’acord de 24 de juliol de 2006, pedents tots ells que es recullen en la demanda presentada per AVS el passat 3 de juliol de 2007’.

‘En definitiva, si Mediapro acredita el complent dels extrems anteriors, AVS aixecarà la suspensió del lliurament del senyal audiovisual a Mediapro.

Igualment, si Mediapro compleix en els seus termes estrictes l’acord de juliol de 2006, es restabliria el compromís de AVS de cedirli la producció del senyal audiovisual dels partits de PPV.

En conseqüència, AVS desmenteix que existeixi cap principi d’acord amb Mediapro mentre aquesta no compleixi estrictament les seves obligacions, en els termes indicats anteriorment’.

‘Finalment, pel que fa a l’actuació del Sr. Margalef, que ha actuat il·legítament, AVS vol fer públic que el Sr. Margalef està cessat com Director General de AVS, des de divendres passat 7 de setembre, pendent de formalització en la prera reunió del Consell que se celebri. AVS exigirà responsabilitats al Sr. Margalef i als inductores de la seva actuació’, han conclós.

NOTICIAS RELACIONADAS

Relacionados Posts

Premiados de la XX edición de 'Los mejores de PR'

Noticias recientes

Newsletter
Logo prnoticias

Suscríbete a nuestro newsletter!

Recibirás nuestro boletín de noticias y contenido exclusivo.