En la Tierra a jueves, octubre 3, 2024

El programa Parlament

Els contactes i les declaracions polítiques d’aquesta setmana, amb un to preelectoral, s’expliquen aquesta setmana en el programa "Parlament".

Els contactes i les declaracions polítiques d’aquesta setmana, amb un to preelectoral, s’expliquen aquesta setmana en el programa "Parlament". Els líders polítics de totes les formacions escampen missatges, presenten propostes i manifesten dubtes sobre els possibles pactes postelectorals. Les eleccions de l’1 de novembre permetran la nova configuració del Parlament per a la pròxa legislatura.

El programa també recull altres notícies d’actualitat política, com la presentació d’un recurs d’inconstitucionalitat per part del defensor del poble, Enrique Múgica. Aquest fet ha generat reaccions polítiques a Catalunya. Recordem que Múgica s’oposa a l’Estatut, entre altres aspectes, per la nova relació jurídica amb el síndic de greuges.

El retatge de la setmana se centra en els senadors escollits en representació del Parlament de Catalunya. A partir d’ara no caldrà que siguin diputats autonòmics per poder ser designats membres de la cambra alta.

L’entrevista se centra en els aspectes polítics i personals del diputat d’Esquerra Republicana Miquel Carrillo.

NOTICIAS RELACIONADAS

Relacionados Posts

Premiados de la XX edición de 'Los mejores de PR'

Noticias recientes

Newsletter
Logo prnoticias

Suscríbete a nuestro newsletter!

Recibirás nuestro boletín de noticias y contenido exclusivo.