En la Tierra a jueves, septiembre 19, 2024

Continua en estat molt greu El Guti

L’històric dirigent d’Iniciativa per Catalunya Antonio Gutiérrez Díaz, Guti, es troba hospitalitzat des de dissabte en estat d’extrema gravetat, després d’haver patit una brusca interrupció de la capacitat del cor per bombar prou sang i mantenir així una adequada circulació cerebral.

L’històric dirigent d’Iniciativa per Catalunya (IC) Antonio Gutiérrez Díaz, Guti, es troba hospitalitzat en estat d’extrema gravetat, des de dissabte després d’haver patit una brusca interrupció de la capacitat del cor per bombar prou sang i mantenir així una adequada circulació cerebral.

Gutiérrez Díaz està ingressat al Complex Hospitalari Universitari de Santiago de Compostel·la on va ser traslladat d’urgència  i on s’ha qualificat la seva situació de molt crítica.

Guti va ser diputat del Parlament Europeu i de Catalunya, conseller de la Generalitat i secretari general del PSUC entre el 1982 i el 1986.

Pasqual Maragall, després de presidir la cerònia d’entrega dels premis Nacionals de Cultura 2006 a Girona, al conèixer la notícia ha manifestat, que  Gutiérrez Diaz representa com ningú la resistència de Catalunya al feixisme i la iniciativa més tant en contra del franquisme que ens va conduir a molts de nosaltres a la via de la política i no a la del desàn i l’abandonament.


 

 

NOTICIAS RELACIONADAS

Relacionados Posts

Premiados de la XX edición de 'Los mejores de PR'

Noticias recientes

Newsletter
Logo prnoticias

Suscríbete a nuestro newsletter!

Recibirás nuestro boletín de noticias y contenido exclusivo.